Loading...

A régió legkiválóbb fogorvosi és szájsebészeti rendelője +36-20-336-4967

  • recepcio@markodental.hu
  • 2500 Esztergom Kölcsey Ferenc utca 1.

Altatásos fogászat

Rendelőnkben lehetőség van a beavatkozásokat altatással kérni, ezt legtöbb páciensünk a korábbi rossz élmények miatt kéri, illetve elfoglaltságuk nem teszi lehetővé a többszöri komplex és bonyolult fogászati kezeléseket.

 

Egy altatás 1-1,5 óráig tart.

Ez idő alatt több kezelés is elvégezhető egyszerre, foggyökér eltávolítások, csíszolások, implantáció, csontpótlás, arcüreg emelés stb. ezzel lecsökkentve a felmerülő műtéti traumát, kellemetlenséget vagy akár a gyógyulási periódust.

Összességében bárki igénybe veheti, akinek nincs komolyabb betegsége, magas vérnyomás esetén jól beállított gyógyszeres kezelés alatt áll. Az életkor sem jelent problémát, bár 55-60 év felett fokozott figyelmet igényel, mivel ilyen korban előfordulhatnak rejtett, előre nem ismert betegségek.

 

 

 

Maga az altatás menete egy alapos konzultációval kezdődik amikor Dr. Balázs Gergő aneszteziológus szakorvosunk felméri, hogy a páciens egészségi állapota megfelelő-e az altatás igénybevételéhez.

 

A páciens a teljes kezelést átalussza ezáltal ébredéskor semmilyen rossz élmény vagy fájdalom nem társul a fogorvosi székhez.

 

Az altatásban végzett kezelések díjja teljsen megyegyezik a normál kezelések díjjával, tehát többletköltségként csak maga az altatás ára (110.000 Ft) jelentkezik.

Az Esztergomi Vaszary Kolos Kórház rendelőnk szomszédságában található. A kórházzal való kiváló együttműködésünk keretében, bonyolultabb altatásos-szájsebészeti beavatkozások esetén, a kórház nyújtotta lehetőségeket is igénybe vehetjük, akár további beavatkozások végett, akár úgy mint rövid idejű korházi tartózkodás, állandó szakasszisztencia és megfigyelés mellett.