Loading...

Szintet lépünk +36-20-336-4967

  • recepcio@markodental.hu
  • 2500 Esztergom Kölcsey Ferenc utca 1.

Áraink és fizetés

Leendő pácienseinknek azt szoktuk javasolni, hogy lehetőségük szerint keressék fel rendelőnket és mérettessék fel fogaik állapotát, ugyanis így nem érheti őket meglepetés sem a további kezelések számát és méretét illetően, sem az anyagiak terén.
 

 

Csak egy személyes konzultáció alapján lehet PONTOS képet alkotni fogaink állapotáról és a szükséges kezelésekről, minden további lehetőség csak feltételezés.

 

 

Több éves tapasztalat alapján kialakítottunk egy felmérési protokollt, ami a legteljesebb képet tudja adni leendő betegeinknek.
A felmérés végére, a fogorvos egy teljes körű kezelési tervet készít, melyben az általa feltárt összes problémát bemutatja és javaslatokat (több alternatívával) is megfogalmaz azok orvosolására. Az említett komplex konzultáció díja 9000 Ft. Ezt követően pedig a betegre bízza a döntést a továbbiakról, amennyiben a páéciens a kezelés elkezdése mellett dönt úgy közösen kialakítják a gyógyulását szolgáló legideálisabb ütemezést és menetrendet.

 

 

Egyébként bizonyára észrevették, hogy szinte alig tapasztalható eltérés a különböző fogászatok által alkalmazott árképzés terén, így Önök is meggyőződhetnek személyesen afelől, hogy áraink a legkiválóbb ár-érték arány szerint lettek kialakítva.